24-28 juli s’middags – Demonstratie sieraden maken van chain mail – bij Galerie Marijke

Van 24 tot 28 juli laat Marijke in Galerie Marijke aan de rue Basse des Remparts zien hoe je sieraden maakt van chain mail. Moderne sieraden die zijn gemaakt in de eeuwenoude techniek van het aan elkaar rijgen van buigringen. Heel bekend zijn de maliënkolders van de ridders in de middeleeuwen. Marijke maakt gebruik van moderne en kleurrijke materialen en maakt moderne, unieke, handgemaakte sieraden. U kunt er natuurlijk ook terecht voor een passend accessoire voor uw kostuum voor de middeleeuwse feesten in Entrevaux.

Kijk voor meer informatie op de site marijke.fr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.